ZwartewaalEvenementen

Zwartewaalse kinderen bouwen hun eigen huis

Advertentie

Zwartewaal – Stichting jeugdwerk Zwartewaal heeft dit jaar opnieuw met succes het ‘Blackpool zomerfeest”voor kinderen georganiseerd. Honderden houten pallets stonden afgelopen week klaar zodat de kinderen konden gaan timmeren aan de bouw van een eigen huis.

In samenwerking met onder andere het dorpshuis De Gaffelaar en Stichting Zwartewaalse Belangen en voldoende vrijwilligers kon het zomerfeest met het thema Summer Vibes wederom plaatsvinden.

Het is een feest van twee dagen om de zomervakantie samen met de kinderen af te sluiten. Behalve hutten bouwen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is er ook voor de kleinste kinderen een knutselcorner, een terras voor ouders om te bezoeken, een tent waar er snoepjes en chips kan worden gekocht en natuurlijk is er friet en pannenkoeken en muziek.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.