Algemeen

Wintermaanden; kijk ook eens onder uw motorkap om dierenleed te voorkomen

Advertentie

Vergeet deze koude maanden niet onder de motorkap en wielkasten te kijken voor je wegrijdt. Werkbusjes die van klus naar klus rijden en dus regelmatig met een lekkere warme motor geparkeerd staan, klop even een paar keer voordat je de motor weer start. Je kunt er levens mee redden

De R zit alweer een tijdje in de maand en het wordt kouder, vooral ‘s avonds, ‘s nachts en ‘s ochtends vroeg. Dan is het krabben geblazen. Als u dan toch aan het krabben bent, en ook als dat niet hoeft, geef een paar harde klappen op de motorkap. Vooral katten willen nog wel eens een warme motor opzoeken en vinden dan een lekker plekje onder de motorkap. En ja, soms hebben ze niet door dat er iemand in de auto stapt en dat het tijd is om te verkassen… Wees de wekker die ze wakker maakt en waarschuwt voor het te laat is!

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.