HellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersVoorne aan ZeeZwartewaal

Wie wordt ‘Ondernemer van het Jaar’ in Voorne aan Zee?

Advertentie

Voorne aan Zee – Op 28 november 2024 wordt de eerste Ondernemer van het Jaar prijs binnen de gemeente Voorne aan Zee uitgereikt tijdens de jaarlijkse ondernemersavond. Vanaf 13 juni kunnen ondernemers worden voorgedragen aan de jury.

De ‘Ondernemer van het Jaar’ prijs is de opvolger van de ondernemersprijs die jaarlijks in de voormalige gemeente Brielle werd uitgereikt aan een Brielse ondernemer. De prijs is nu in een nieuw jasje gestoken en bedoeld voor alle ondernemers in Voorne aan Zee. 

Voor wie is deze prijs bedoeld?

Ondernemers uit alle dorpen en kernen in de gemeente Voorne aan Zee kunnen worden voorgedragen. Ze moeten een gevestigd bedrijf in de gemeente Voorne aan Zee hebben en minimaal zes maanden aan het ondernemen zijn. Een ondernemer kan zichzelf voordragen of iemand anders kan dat voor een ondernemer doen, zoals de jury, een inwoner of een andere ondernemer. Om mee te doen, moet u een voordrachtformulier invullen. Een ondernemer moet wel voldoen aan bepaalde eisen, deze zijn te vinden op de website www.voorneaanzee.nl/ondernemen

Wie zijn de jury?

De jury bestaat uit ondernemers uit de verschillende dorpen en kernen, wethouder Economie Aart Jan Spoon en iemand vanuit de ondernemersverenigingen. Zij nomineren drie kanshebbers uit de voorgedragen ondernemers. 

Hoe kunt u meedoen?

Kent u een ondernemer die deze prijs zou moeten winnen? Via het e mailadres ondernemersloket@voorneaanzee.nl kunt u het voordrachtformulier aanvragen. Het ingevulde formulier kunt u ook via dit e-mailadres inleveren. Doe dit wel vóór 26 juli 2024!

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.