GemeenteHellevoetsluis

Wethouders Igor Bal en Aart Jan Spoon op bezoek bij Caravan- en camperstalling W. Kruik

Advertentie

Wat ooit begon als een kippenboerderij is sinds 1990 omgebouwd tot een overdekte stalling voor zo’n 300 campers, caravans, trailers, aanhangwagens en soms een vrachtwagen. Wethouders Aart Jan Spoon (Economie) en Igor Bal (Ruimtelijke Ontwikkeling) gingen een kijkje nemen bij dit bedrijf in het buitengebied van Hellevoetsluis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Op woensdag 17 januari ontving Wim Kruik van Caravan- en camperstalling W. Kruik beide wethouders in zijn keuken aan de Westdijk in Hellevoetsluis. Vergezeld door zijn zaakwaarnemer Kees Jurgens vertelde Wim over de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf. Hij bouwde het bedrijf zelfstandig op en breidde het stapsgewijs uit. Op zijn terrein staan loodsen waarin de kampeer- en andere voertuigen zijn gestald. De voorzieningen in de stalling zijn aangepast naar de laatste kwaliteitseisen.

Groeiende vraag

Al jaren is er een groeiende vraag naar campers en caravans. Sinds de coronaepidemie heeft de verkoop hiervan een vlucht genomen. De vraag naar (overdekte) stalling voor deze kampeermiddelen is daarmee ook gegroeid. In gemeente Voorne aan Zee is het namelijk verboden om een kampeermiddel te parkeren aan de openbare weg. De loodsen op het terrein van Wim staan vol en hij zou de stalling graag uitbreiden. De wethouders werden op het terrein rondgeleid, waar de actieve ondernemer een beeld schetste van de gewenste uitbreiding.

Wethouder bij uw bedrijf op bezoek?

Bent u ondernemer en wilt u kennismaken met de wethouder en hem uw bedrijf laten zien? Dan kunt u een e-mail sturen naar de bedrijfscontactfunctionarissen via ondernemersloket@voorneaanzee.nl. Zij nemen dan contact met u op voor meer informatie en om af te stemmen. Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer een uur.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.