Oostvoorne

Wethouder Van der Pol opent natuurspeeltuin Oostvoorne

Advertentie

Op maandag 28 november 2022 om 9.30 uur verricht wethouder Lies van der Pol de feestelijke opening van de nieuwe natuurspeeltuin aan de rand van het Mildenburgbos in Oostvoorne. De nieuwe speeltuin is gebouwd op de plek waar voorheen peuterspeelzaal De Peuterhof stond, ter hoogte van Stationsweg 48-52. Wethouder Van der Pol opent de speeltuin samen met kinderen van de buitenschoolse opvang en basisscholen CNS De Nieuwe Weg en OBS De Bosrand. Voor hen zijn er leuke activiteiten onder leiding van De Natuurklas en freerunner Tim van Onselen.

Nieuwe naam

De wethouder maakt tijdens de opening ook de nieuwe naam van de speeltuin bekend. Kinderen van de omliggende scholen en andere betrokkenen bij de speeltuin konden suggesties doen voor de nieuwe naam. Uit deze lijst van namen zijn de drie leukste gekozen. Op deze drie kon vervolgens gestemd worden via de website van de gemeente.
 

Natuurlijke speelplek

Wethouder Van der Pol: “Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe, natuurlijke speelplek in Oostvoorne! Kinderen van alle leeftijden kunnen heerlijk spelen op deze prachtige plek. Voor de ouders of begeleiders worden er nog bankjes geplaatst, zodat het ook voor hen een fijne plek is.” 
 

Ontwerp speeltuin

Stichting Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Westvoorne hebben samen met een groep betrokken inwoners en andere belanghebbenden gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe speeltuin.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.