Gemeente

Wethouder Borgonjen van Westvoorne reikt eerste ‘Eilandhopper’ uit

Advertentie

Rockanje – Op 30 juni heeft wethouder voor zorg en welzijn, Wilbert Borgonjen de eerste ‘Eilandhopper’ uitgereikt aan de kinderen van basisschool CNS De Nieuwe Weg in Oostvoorne. De Eilandhopper is een boekje vol leuke tips gecombineerd met interessante aanbiedingen voor allerlei activiteiten die op Voorne-Putten te doen zijn.

Activiteiten voor ieder budget

De Eilandhopper bevat speelse activiteiten voor elke leeftijd en voor elk budget. Een leuke zomerperiode is gegarandeerd! Heb je zin in een workshop, een leuke fietsroute of bloemen plukken in de tuin? Of wil je wel eens een kijkje nemen bij de Zeekadetten, de vesting van Hellevoetsluis ontdekken, of een duik in de geschiedenis nemen bij de Biberbunker, Openluchtmuseum De Duinhuisjes of de Oudheidkamer? Het is allemaal te vinden in de Eilandhopper.

Preventieakkoord Voorne-Putten

De Eilandhopper is een initiatief vanuit het Preventieakkoord Voorne-Putten en wordt via alle basisscholen op Voorne-Putten verspreid. Het preventieakkoord is erop gericht de bewustwording rondom gezonde voeding en een gezonde leefstijl te vergroten.

Bron- en foto: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.