AlgemeenBrielleZakelijk

Wethouder Aart Jan Spoon opent Ons Wafelhuis in Brielle

Advertentie

Gemeente Voorne aan Zee heeft er een nieuwe winkel bij. Op vrijdag 9 februari opende wethouder Aart Jan Spoon de nieuwe stroopwafelwinkel. Ons Wafelhuis in Brielle, samen met de medewerkers en initiatiefnemers.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Initiatiefnemers Kirsten van Straaten en Jeremiah Zeeman zochten een sociaal-maatschappelijke vorm van dagbesteding voor de bewoners van hun woonzorgvoorziening Ons Nieuwe Thuis. Tijdens hun zoektocht naar een winkelpand in Hellevoetsluis gingen zij ook naar het Ondernemersloket van de gemeente om advies in te winnen. Het ondernemersloket kan ondernemers adviseren over mogelijke locaties, vergunningen of ze wijzen op andere belangrijke zaken om te regelen. Uiteindelijk vonden de initiatiefnemers aan de Nobelstraat 42/44 in Brielle de geschikte plek voor Ons Wafelhuis. De winkel, waar je ook voor een kop koffie of thee terecht kunt, wordt gerund door jongeren tussen 15 en 30 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en hun begeleiders.

Wethouder Aart Jan Spoon prees de initiatiefnemers voor hun harde werk. Ook is hij blij met de hulp die de gemeente ondernemers kan bieden; “Ik heb begrepen dat ook de samenwerking met de gemeente goed is gegaan. Het is mooi om te zien dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen”. Kirsten van Straaten; “Ik hoop dat klanten aan de grote tafel aanschuiven voor een huisgemaakte stroopwafel en een leuk gesprek.”

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.