Gemeente

Westvoorne werkt samen met Pure Energie voor realisatie windmolen(s)

Advertentie

Westvoorne – Gemeente Westvoorne werkt samen met initiatiefnemer Pure Energie aan de realisatie van een of twee windmolens aan de Noordzeeboulevard in Oostvoorne. 

De omgeving van deze windlocatie staat bekend om de natuur en recreatie. Dat vraagt om een zorgvuldige inpassing van windmolens én een actieve inbreng van mensen uit de omgeving. Onlangs zijn onderzoeken gestart die de mogelijkheden en effecten van windenergie op deze plek in kaart brengen.

De gemeente organiseert regelmatig informatieavonden.  Wilt u als belanghebbende meer in detail betrokken worden bij het windproject dan kunt u lid worden van de klankbordgroep. Deze groep komt gedurende het hele project regelmatig bij elkaar en adviseert gevraagd en ongevraagd over het windproject. Het doel van de klankbordgroep is om tot een zo breed mogelijk gedragen uitwerking van het windproject te komen.

Op 22 juni is de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep. Wilt u lid worden van de klankbordgroep? Meldt u zich dan aan bij mmf.vanboxel@westvoorne.nl

U leest meer over het windproject op www.duurzaamwestvoorne.nl/energie/wind/ en www.windprojectnoordzeeboulevard.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Bron: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.