Evenementen

Westvoorne viert Dag van de Ouderen 2022

Advertentie

Westvoorne – Op zaterdag 1 oktober vieren we voor de 24e keer in Westvoorne de Dag van de Ouderen. In Cultureel Centrum De Man, Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne, organiseert de gemeente Westvoorne vanaf 14.00 uur een feestelijk programma. Traditioneel wordt de Dag van de Ouderen op de eerste dag van de oktobermaand gevierd

Het programma

De zaal in Cultureel Centrum De Man is die dag open vanaf 13.30 uur. Wethouder Wilbert Borgonjen opent om 14.00 uur het programma. U kunt deze dag genieten van optredens van Joris Lutz en Marga Bult. Rond 16.15 uur eindigt het programma.

Kaarten zijn gratis

Kaarten voor de Dag van de Ouderen zijn vanaf maandag 26 september tot en met woensdag 28 september gratis af te halen bij het ServicePunt van de gemeente Westvoorne, Raadhuislaan 6 in Rockanje. Openingstijden ServicePunt: 8.00 tot 17.00 uur. Maximaal 2 kaarten per persoon. Reserveren is niet mogelijk.

Bron- en foto: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.