RockanjeEvenementen

Wereldrecordpoging Yoga op het strand van Rockanje voor het goede doel

Bekijk onderaan dit artikel de persoonlijke video-oproep van Maas

Advertentie

Rockanje – Krijg je altijd happy vibes van Yoga? En van ‘the beachlife‘? Pak een marker en noteer op 2 juni met koeienletters Wereldrecordpoging Yoga at the Beach. Onder begeleiding van professionele yoga-instructeurs wordt een heerlijke yoga set van ongeveer één uur voor iedereen die mee wil doen georganiseerd.

En dat zijn er hopelijk hééél veel want zo breken we samen het wereldrecord.

Meedoen kost 20 euro. Maar dat is niet zomaar 20 euro; de netto-opbrengst gaat namelijk naar Stichting Maas. Maas is een ongelooflijk sterke jongen (geboren in 2013) uit Oostvoorne die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker.Begin september 2020 ontdekken artsen bij de zevenjarige Maas kanker. Maas onderging een intensief en zwaar behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. 

Gelukkig gaat het nu weer goed met Maas. De missie van Maas is zoveel mogelijk geld ophalen zodat onderzoekers een magisch medicijn kunnen ontdekken voor kinderen met kanker. Als je je inschrijft via de website krijg je bovenal een QR code opgestuurd, deze kan je gebruiken om je te laten sponsoren door vrienden en familie. 

Er zijn leuke prijzen te winnen voor degenen die het hoogste sponsorbedrag ophalen; de hele wereldrecordpoging wordt namelijk ook gesteund door lokale ondernemers!  De prijzen variëren van een week een verblijf in een hotel in Zwitserland, tot een kappersbehandeling bij Doolaards Hairfashion, een personal training van 2BFIT2DAY of een diner aangeboden door bijvoorbeeld de Watertuin in Spijkenisse!

Tevens is er ook een loterij deze avond: voor slechts 5 euro trek je een envelop en je hebt direct prijs! Ook deze prijzen worden beschikbaar gesteld door lokale ondernemers, zoals Lunchroom de Jongens, maar ook het boek van Maas zelf: ´De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn en nog vele andere prijzen.

Er is geen minimale leeftijd om mee te doen, kinderen worden ook zeker uitgenodigd! Want hoe uniek; meedoen aan een wereldrecordpoging én iets betekenen voor het goede doel! Yoga-ervaring niet nodig, wel een handdoek! 

De recordpoging is op vrijdag 2 juni van 19:30 uur tot 20:30 uur waarna er een Namastay at the beach is bij Strandpaviljoen Egbert aan Zee. Voor meer informatie en inschrijven: www.facebook.com/wereldrecordyoga.

Persoonlijke video-oproep van Maas:

Poster/uitnodiging- en inschrijven:

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.