Gemeente

Welk logo past bij de nieuwe gemeente Voorne aan Zee?

Advertentie

Vanaf 1 januari 2023 gaan de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne fuseren en vormen dan samen de gemeente Voorne aan Zee. Vanzelfsprekend heeft de nieuwe gemeente ook een nieuw logo nodig. De naam van de nieuwe gemeente is al even bekend, maar hoe het logo en de huisstijl eruit gaan zien is nog niet zeker. Daar is natuurlijk wel al over nagedacht en aan gewerkt.

Nieuwe gemeente

“Een logo moet passen bij ons als nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Bij de gemeentelijke organisatie, maar ook bij u als inwoner en ondernemer van deze gemeente. Het geeft als het ware vorm aan de identiteit van de nieuwe gemeente. We hebben u al een aantal keren gevraagd actief mee te bouwen aan de nieuwe gemeente. Nu vragen wij als burgemeesters van de drie fusiegemeenten dat weer van u. Bouw mee en geef aan welk logo u het meest passend vindt voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee!”, aldus de drie burgemeesters Peter de Jong, Milène Junius en Gregor Rensen.

Keuze logo 

Geef voor 21 september 2022 aan welk logo u als inwoner of ondernemer van gemeente Voorne aan Zee het meest passend vindt. Op www.naar1gemeenteopvoorne.nl/huisstijl staat een video met uitleg over de logo’s en zijn de logo’s te bekijken. Hier kunt u aangeven welk logo volgens u het beste past bij gemeente Voorne aan Zee. 

In de ‘Toekomstvisie Voorne aan Zee 2030’ gaven inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen aan graag een gezonde gemeente te willen met veel natuur om te fietsen, wandelen en watersporten. In de nieuwe gemeente blijft elk dorp en elke wijk zichzelf en er is aandacht voor geschiedenis en cultuur. Voor de economie zijn toerisme en recreatie belangrijk. 

Eigenschappen

Eigenschappen die bij de nieuwe gemeente Voorne aan Zee horen zijn: verbindend, historisch, veerkrachtig, persoonlijk. En samen zorgen deze eigenschappen voor een gevoel van trots. We hebben twee verschillende logo’s gemaakt die hierbij passen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.