Omliggende gemeenten

Wegens succes verlengd: WoonWijzerWagen op de weekmarkt in Brielle

Advertentie

Brielle – Vorig jaar heeft de WoonWijzerWagen in Brielle gestaan. Beide keren kon de bemanning van de WoonWijzerWagen op veel bezoekers rekenen. Ze werden overspoeld met aanvragen en er werden veel WoonWijzerBoxen uitgereikt. Het enthousiasme van de bezoekers geeft aan dat het verduurzamen van de woning leeft onder de inwoners van Brielle. Daarom heeft de gemeente Brielle besloten om ook dit jaar de WoonWijzerWagen in te zetten. Op maandag 25 april en maandag 9 mei staat de WoonWijzerWagen weer op de weekmarkt in Brielle.

In november 2021 is de gemeente Brielle gestart met een campagne om de actie waarbij inwoners een box vol energiebesparende producten ter waarde van € 90,- cadeau krijgen, extra onder de aandacht te brengen. 

De gemeente Brielle wordt, net zoals de rest van Nederland, de komende jaren aardgasvrij. Alle huizen en gebouwen die nu nog gebruik maken van aardgas om te verwarmen en te koken gaan over op een duurzame energiebron. Om dit te bereiken, is het nodig energie te besparen, afscheid te nemen van fossiele brandstoffen en fors in te zetten op het benutten van duurzame energie.

Gratis advies
De gemeente helpt haar inwoners graag bij het verduurzamen van hun woning. Daarom heeft de gemeente deze actie opgezet. De WoonWijzerWagen is bemand met adviseurs van de WoonWijzerWinkel die van 9.00 tot 17.00 uur klaarstaan om advies te geven en vragen op het gebied van verduurzamen te beantwoorden.  

Bekijk de actie op de website van de WoonWijzerWinkel:https://www.woonwijzerwinkel.nl/brielle/

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.