112/MisdaadOostvoorne

Wéér brand in voormalig gemeentehuis in Oostvoorne

Advertentie

Oostvoorne – In de nacht van dinsdag op woensdag 6 maart heeft er op de hoflaan een flinke brand gewoed. De meldkamer van de Brandweer kreeg rond 05.00 uur de melding binnen van brand in het voormalig gemeentehuis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Bij aankomst van de eerste brandweervoertuigen sloegen de vlammen op de bovenverdieping uit het gebouw.

De brandweer schaalde voor extra materiaal vanwege problemen met de waterwinning op naar grote brand. De brandweer had het vuur na ongeveer een uur onder controle en heeft hierna het pand geventileerd.

In het gebouw zit sinds een aantal jaar een restaurant. Deze was sinds november 2023 pas weer geopend na dat er eerder brand in het gebouw was geweest. Het is niet bekend of het restaurant nu opnieuw flinke schade heeft opgelopen.

De brandweer is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de brand.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.