EvenementenZwartewaal

Wat is er te doen dit weekend? Een herfstfair, vuurwerk en feest in Zwartewaal.

Advertentie

Zaterdag is het feest in Zwartewaal en kan iedereen de herfstfair bezoeken en meefeesten.

Vanwege het 50 jarig bestaan van dorpshuis de Gaffelaar en het 30 jarig bestaan van Stichting Zwartewaalse Belangen organiseren zij op zaterdag 11 november een herfstfair en een feestavond.

‘Wij vieren deze jubilea gezamenlijk met overdag een Herfstfair en s’avonds een groot feest.’ Vertelt voorzitter van de SZB Stephan ‘t Hart. 

Iedereen is welkom

De herfstfair start om 10.00 s’ochtends en duurt tot 16.00 s’middags. Er staan tussen de kraampjes met onder andere kinderkleding en sieraden ook vanuit lokale ondernemers kramen met snoep en suikerspinnen, een variatie aan thee en chocolade, een brouwerij is aanwezig en is er gedacht aan wellness en accessoires voor in huis. 

Feest!

Vanaf 20.30 start het feest en kan er worden gedanst op muziek van de altijd succesvolle gegarandeerde sfeermaker coverband Copycat, en draaien Dj Marco Kroon en Dj Misszlex zaterdagavond het feest los. 

Om 23.00 wordt de avond opgelicht door een vuurwerkshow waarna er tot 01.00 nog doorgefeest wordt.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.