Brielle

Vrijblijvend in gesprek met Dorothé van den Tweel, maatschappelijk werker bij Kwadraat

Advertentie

De economie verandert, alles wordt duurder en we hebben steeds minder te besteden.

Ervaart u hier door zorgen om rond te komen, of was dit altijd al wat lastiger? Misschien is er meer mogelijk dan u denkt.

Op woensdagochtend 9 november organiseert Welzijn Ouderen in samenwerking met Kwadraad een spreekuur met de mogelijkheid om vragen te stellen aan Dorothé of u te laten informeren over financiën. ‘Ik heb liever drie vragen te veel, dan één vraag te weinig’, als dus Dorothé.

Aanmelden is verplicht, u krijgt namelijk een tijd toegewezen. Mocht u langs willen komen op het spreekuur neemt u dan uw DigiD mee of de mogelijkheid om deze aan te vragen én de laatste maandafrekening (als deze er zijn) en jaarafrekening van uw verbruik. Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via telefoonnummer (06) 82015125 of stuur een e-mail naar i.miltenburg@catharina.nl
 

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.