112/MisdaadOmliggende gemeenten

Update; Vrachtwagenchauffeur (60) overleden Vrachtwagenchauffeur bekneld nadat vrachtwagen in sloot belandt | Simonshaven

Advertentie

Simonshaven – Dinsdagmorgen 21 maart omstreeks 10.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden ter hoogte van een boerderij aan de Schuddebeursedijk in Simonshaven.

Een vrachtwagen raakte van de weg, kantelde en kwam op zijn zijkant in een naastgelegen sloot terecht. De chauffeur was niet in staat om zelfstandig uit zijn cabine te komen. De hulpdiensten werden groots gealarmeerd waaronder het Mobiel Medisch Team. Na aankomst van de hulpverleners kon de chauffeur al snel worden bevrijd waarna gestart is met een reanimatie. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf zal de geladen vrachtwagen bergen.

Foto’s: 112-Rijnmond

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.