Zakelijk

Voucherregeling voor het MKB in Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne

Advertentie

Regio – MKB-bedrijven in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne kunnen bij concrete plannen voor digitalisering de helft van de kosten vergoed krijgen, tot een maximum van € 2.000,- Dit is onderdeel van de MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta, waarbij de gemeenten uit deze regio MKB-ondernemers helpen bij hun vragen over digitalisering. Met behulp van vouchers, coaches en masterclasses worden ondernemers in de regio de komende 2 jaar ondersteund op het gebied van digitalisering. Met kennis, kunde en dus ook financieel.

Idee of plan: Voucherregeling

Het is belangrijk dat jouw bedrijf in digitaal opzicht klaar is voor de toekomst. Denk aan cybersecurity, zoekmachineoptimalisatie of bijvoorbeeld een website die ook op een mobiel goed werkt. Stuk voor stuk relevante onderwerpen en voorbeelden van digitaliseringsvraagstukken waarmee ondernemers in de regio aan de slag kunnen. Een belangrijk onderdeel van de MKB-Deal is de voucherregeling. Ondernemers met een concreet idee of plan om met digitalisering aan de slag te gaan, kunnen deze aanvragen. Met de voucher wordt 50% van de totale kosten voor advies of uitvoering vergoed tot een maximum van € 2.000,-. Hierdoor zijn ondernemers vrij om de expertise in te schakelen die het beste bij hun vraagstuk past.

Laat je helpen: digitaliseringscoaches

Het is in de MKB-Deal ook mogelijk om iemand mee te laten kijken in de dagelijkse praktijk van jouw onderneming. Hierdoor kan met gerichte adviezen en handvatten sneller resultaat geboekt worden. Onder begeleiding van een coach uit de regio wordt, eventueel op afstand, een digitale scan gemaakt van jouw onderneming. Dit maakt zonder enige verplichting de kansen zichtbaar voor jouw bedrijf op het gebied van digitalisering. En kan een concreet stappenplan worden gemaakt zodat ook jouw onderneming digitaalproof en klaar voor de toekomst is.

Kijk voor meer informatie op www,regiozhd.nl/mkbdeal

De voucherregeling, digitaliseringscoaches en masterclasses zijn een initiatief van de gemeenten Hoeksche Waard, Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Westvoorne, MKB Rotterdam Rijnmond en de provincie Zuid-Holland. Samen hebben zij de MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta gesloten om MKB-ondernemers te helpen bij hun vragen over digitalisering.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.