Algemeen

Voorne aan Zee mag de Blauwe Vlag weer hijsen

Advertentie

Het Badstrand van Rockanje én het Quackstrand Hellevoetsluis mogen de felbegeerde Blauwe Vlag weer laten wapperen. Ook maar liefst vier havens uit de gemeente Voorne aan Zee mogen Blauwe Vlag hijsen. Wethouder Aart Jan Spoon van Recreatie en Toerisme hees op donderdag 11 mei trots de vlag in top bij de entree van Rockanje. 

Erkenning

Wethouder Aart jan Spoon: “Ik ben heel trots dat gemeente Voorne aan Zee de Blauwe Vlag opnieuw mag voeren. Voor toeristen en recreanten is de Blauwe Vlag hét symbool voor veilig en schoon zwemwater, goede stranden en schone en veilige jachthavens. Het is een erkenning voor de inspanningen die wij als kustgemeente samen met onze inwoners, jachthavens en organisaties leveren om een hoogwaardige duurzame toeristische bestemming te zijn en te blijven.” 

Jachthavens

Jachthaven Geijsman in Oostvoorne en jachthavens WSV Haringvliet, Marina Cape Helius en Watersportvereniging Haringvliet Kanaalhaven in Hellevoetsluis hebben ook de Blauwe Vlag behaald.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.