Algemeen

Visdraad: Babyzwaan herenigd met familie

Advertentie

Vandaag werd ik opgehaald door de meneer en mevrouw van de Zwanengroep Zuid-Holland

Lees hieronder mijn verhaal.

Toen ik op 7 juni aan kwam bij Stichting Vogelklas Karel Schot had ik veel visdraad in mijn keel en lijfje zitten, ik werd opgehaald om naar de dokter te gaan en moest ik mijn familie achter laten dat was best eng maar er werd goed voor mij gezorgd, ik leerde veel lieve mensen kennen maar vandaag vertelde de verzorger dat ik naar huis mocht naar mijn familie.

Omdat het zo warm was mocht ik voorin zitten op schoot van de ambulance bijrijder en kon ik naar buiten kijken en sprak ik met de meneer die wist waar mijn papa en mama waren, toen ik aankwam bij mijn familie keek papa boos en vroeg waar ik was geweest, hij was ongerust geweest maar ik vertelde hem dat ik goed ben verzorgd en weer helemaal beter ben. Ook mijn broertjes en zusjes kwamen bij me kijken, samen gingen we weer zwemmen en liep het voor mij gelukkig goed af door het handelen van de Zwanengroep Zuid-Holland en Vogelopvang Karelschot

Al mijn vriendjes ga ik vertellen dat als er iets is ze deze mensen moet bellen

Bedankt lieve mensen voor jullie goede zorg.

Foto`s en tekst Zwanengroep Zuid-Holland

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.