112/MisdaadHellevoetsluis

Video: Grote uitslaande brand in Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Dinsdagmiddag 19 september rond 16.55 uur was een zeer grote uitslaande brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw waarin zich drie bedrijven bevinden aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis.

De brand zou begonnen zijn bij een installatiebedrijf. In korte tijd sloegen grote zwarte rookwolken uit het dak met zonnepanelen en waren er explosies te horen. Niet veel later stond het volledige pand in lichterlaaie. De brandweer schaalde al snel op naar sein ‘GRIP 1 Zeer grote brand’ en werd groots gealarmeerd. Ook een water peloton en een meetploeg werden opgeroepen. Brandweerlieden zijn met man en macht gestart met de brandbestrijding en proberen overslag naar de andere panden te voorkomen. De omgeving is groots afgezet.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Zover bekend raakte niemand gewond. De Veiligheidsregio heeft een NL-Alert uitgezonden wegens de hevige rookontwikkeling.

Update: Metingen van de brandweer in de omgeving hebben geen verhoogde schadelijke stoffen gemeten. Er is geen sprake meer van rook, maar omwonende kunnen nog altijd stank ervaren.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.