HellevoetsluisEvenementen

Vandaag; Veiligheidsdag in Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Vandaag, zaterdag 24 juni 2023 vindt de Veiligheidsdag plaats in Hellevoetsluis. Kom jij ook? Je bent van 10.00-17.00 uur van harte welkom op de Kanaalweg Westzijde 1 in Hellevoetsluis! Brandweer, politie, (dieren)ambulance, handhaving en Rijkswaterstaat komen samen om alles te laten zien en vertellen over veiligheid.

Deze dag is voor inwoners en bezoekers van gemeente Hellevoetsluis en omstreken en zal plaatsvinden op en rondom het terrein van het Land van Paling en het Brandweermuseum. Tussen de twee terreinen zullen een treintje en oude brandweervoertuigen rijden om de bezoekers te vervoeren.

Wat is er vandaag allemaal te doen?

Tijdens de Veiligheidsdag zal de brandweer, politie, ambulance, handhaving, dierenambulance en Rijkswaterstaat samen met de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond via demonstraties en presentaties een inkijkje geven in hun werkzaamheden op het gebied van veiligheid. Ook wordt er voorlichting gegeven gericht op brandveiligheid, zelfredzaamheid en werving.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.