Gemeente

Vanavond: Afscheid burgemeester Peter de Jong van de gemeente Westvoorne

Advertentie


Vanavond neemt Peter de Jong afscheid als burgemeester van Westvoorne. Het afscheid vindt plaats in Cultureel Centrum de Man (Burgemeester Letteweg 30) in Oostvoorne van 20.00 tot 23.00 uur.

De deuren van De Man gaan open om 19.00 uur

Het officiële programma begint stipt om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Zorg daarom dat u op tijd aanwezig bent, de deuren van De Man gaan al om 19.00 uur open. Na het officiële programma is er volop gelegenheid de burgemeester te spreken en hem de hand te schudden. Aanmelden is niet nodig.

Bent u niet in de gelegenheid naar De Man te komen, maar wilt u het programma toch graag volgen? Dat kan vanaf 20:00 uur via onderstaande live-stream:


Bereikbaarheid CC de Man

De parkeergelegenheid rondom het Dorpsplein is beperkt. Ook worden de toegangswegen naar het Dorpsplein van 19.45 tot 20.00 uur afgesloten. Daarom adviseren wij u het volgende:

  • Kom lopend of met de fiets als u in Oostvoorne of omgeving woont. 
  • Komt u toch met de auto, kom dan op tijd. 
  • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.