Brielle

Uitnodiging informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Oude Goote/Buitenplaats Brielle

Advertentie

Op woensdagavond 14 december a.s. vindt een inloopavond plaats, over nieuwbouwproject Oude Goote/Buitenplaats Brielle en het daarbij behorende ontwerpbestemmingsplan “Oude Goote”. 

Tijdens deze avond wordt op informatiepanelen het bestemmingsplan getoond, het bijbehorend stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan. De gemeente, gebiedsontwikkelaars BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Roosdom Tijhuis en de stedenbouwkundige zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De inloopavond vindt vanaf 18.30 uur plaats in ’t Dijkhuis in Vierpolders en duurt tot 20.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voor deze informatieavond hoeft u zich vooraf niet aan te melden, u kunt tussen 18.30 – 20.00 uur vrij binnenlopen.   

Geen specifieke informatie over ontwikkeling

Het nieuwbouwproject heet vanaf nu Buitenplaats Brielle. In het gebied naast de Hossebosdijk/Veckdijk in Vierpolders komen straks 800 nieuwe woningen, waarvan 30% sociaal en 20% middelduur huur en betaalbare koop. Over het specifieke ontwerp en/of indeling van de woningen of de verkoop ervan is nog geen informatie bekend. Indien u graag op de hoogte blijft van de toekomstige ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de projectwebsite van de ontwikkelaar: www.buitenplaatsbrielle.nl

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.