Rockanje112/MisdaadHellevoetsluis

Tweede aanhouding voor explosie Rockanje

Advertentie

Rockanje – De politie heeft woensdag 7 juni een 33-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden op verdenking van directe betrokkenheid bij de explosie die op 30 april van dit jaar in Rockanje aan de Verlengde Lodderlandsedijk plaatsvond.

De verdachte werd gisteren voorgeleid. Het onderzoek naar deze explosie gaat door. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Op dinsdag 6 juni werd ook al een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Dat ging om een 53-jarige man uit Hellevoetsluis.

In de nacht van zaterdag 29 april op zondag 30 april rond 2.00 uur was er een explosie bij een woning aan de Verlengde Lodderlandsedijk in Rockanje. De woning en twee auto’s op de oprit raakten flink beschadigd. Gelukkig raakte niemand gewond.

Meld misdaad (anoniem)

Het onderzoek gaat voort. Informatie van betrokkenen blijft voor dit onderzoek zeer waardevol. Heeft u informatie die u nog niet met de politie gedeeld heeft? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, deel dit alstublieft. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088-6617734.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.