Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
AlgemeenTinte

Toneelvereniging ICC uit Tinte speelt IN DE VLAAMSCHE POT

Advertentie

Na een, door overmacht veroorzaakte, onderbreking in de optredens in Tinte staat toneelvereniging ICC daar in januari 2024 weer op de planken. Eindelijk! Door de sluiting van het vertrouwde Verenigingsgebouw, èn nog altijd in afwachting van de te bouwen nieuwe multifunctionele accommodatie  daarnaast, leek het er ook dit jaar weer niet van te komen. Tijd dus om daar verandering in te brengen, ‘anders’ te gaan denken en op zoek te gaan naar alternatieven. Welnu, die zijn gevonden!

In januari treedt ICC op in de ‘grote zaal’ van Ons Tintestein. Dat ‘grote’ is natuurlijk betrekkelijk, maar  in feite is deze ruimte  wel de meest geschikte die er op dit moment in Tinte te vinden is. Een optreden daar, vraagt wel op alle fronten om wat improviserend vermogen, maar dat heeft óók zijn charme! De spelers van ICC rekenen er op dat het publiek daar begrip voor heeft.

Het door Haye van der Heijden geschreven toneelstuk IN DE VLAAMSCHE POT is een komische, licht ondeugende, soms zelfs wat pikante klucht die gebaseerd is op de gelijknamige televisieserie uit de jaren ’90. Voor wie daar nog goede herinneringen aan heeft, zal het een feest zijn om de vertrouwde karakters uit die serie weer tot leven te  zien komen. Maar ook voor degenen die deze herinnering niet hebben, zal dit optreden van ICC een bezoek alleszins waard zijn. De spelers  hopen van harte het publiek een gezellig en knus ‘avondje uit’ te kunnen bieden.

En knus wordt het zeker! Omdat de zaal niet die ruimte biedt die het Verenigingsgebouw bood (en er daarmee dus wat minder toeschouwers per avond dan voorheen de voorstelling kunnen bijwonen) is er ditmaal in plaats van de reguliere drie optredens gekozen voor vier uitvoeringen in totaal. Deze vinden plaats op vrijdag 19 januari, zaterdag 20 januari, vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari. Zoals reeds vermeld dus in Ons Tintestein, Strypsedijk 48, 3234KS Tinte.

Organisatorisch bezien is het niet mogelijk dit keer zoals gebruikelijk te voorzien in een verloting. Na afloop van het optreden echter is het zeker mogelijk nog wat te drinken en een poosje gezellig na – en bij te praten.

Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar en kunnen bij voorkeur gereserveerd worden door te mailen naar toneel@kerktinte.nl of, als dat eerste niet lukt, te bellen naar telefoonnummer 0181-402524. Geef uw naam, telefoonnummer, de avond van uw keuze en het aantal personen waarvoor u reserveert door.

Afrekenen van de kaarten vindt ‘contant’ plaats bij binnenkomst op de avond van uw keuze. Vriendelijk verzoek  om ook overige betalingen gedurende die avond ‘contant’ te voldoen.

Aanvang van de voorstellingen is 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.45 uur.

De spelers van ICC kijken uit naar uw komst.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.