GemeenteHellevoetsluis

Tjits Care en Waalboer B.V. beiden bezocht door wethouder Aart Jan Spoon

Advertentie

Hellevoetsluis – Op woensdag 6 maart bezocht wethouder Aart Jan Spoon (Economie) de bedrijven Tjits Care en Waalboer B.V. Bouw en Onderhoud. Beiden zijn gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 38 in Hellevoetsluis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Tjits Care

Het bezoek begon in de onderneming van Tjitske Waalboer. Zij helpt vrouwen die borstkanker hebben gehad aan borstprotheses die zij kunnen dragen in ondergoed en badkleding. Haar bedrijf Tjits Care, dat daar nu twee jaar is gevestigd, is één van de weinige mogelijkheden in de regio voor deze hulpmiddelen. Haar klanten komen vaak vanuit Goeree Overflakkee en de Zuid-Hollandse eilanden naar haar toe. Tjitske probeert vrouwen op een prettige en op haar aangepaste manier te helpen en begeleidt hen in het zoeken naar de, voor hen, beste oplossing. 

Ik ben verrast en trots dat dit specialistische bedrijf, met deze mooie doelstelling voor een specifieke doelgroep, in Voorne aan Zee is gevestigd.

Wethouder Aart Jan Spoon

Waalboer B.V. Bouw en Onderhoud

Daarna ging Aart Jan Spoon langs bij Waalboer B.V. Bouw en Onderhoud. Directeur Sander Waalboer leidde de wethouder rond in zijn bedrijf en gaf een toelichting bij de verschillende werkplaatsen en machines. Waalboer is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met zowel onderhoud van panden als het bouwen van nieuwe panden. Onder het genot van een kop koffie werden door Sander Waalboer en Aart Jan Spoon ideeën uitgewisseld over de toekomst. De wethouder was onder de indruk van de vele activiteiten die Waalboer al jaren ontwikkelt als vaste waarde voor Hellevoetsluis en omstreken. “Vakmanschap staat bij dit bedrijf centraal.”.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Wilt u ook dat collegeleden uw bedrijf bezoeken? Meldt u dan op ondernemersloket@voorneaanzee.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.