Hellevoetsluis

Theater Twee Hondjes verwelkomt nieuwe directeur

Advertentie

Hellevoetsluis – Het bestuur van Theater Twee Hondjes heeft het genoegen om de aanstelling van Léon Soeterboek, als de nieuwe directeur van het theater, bekend te maken. Op donderdag 6 juli is het contract getekend. Met ingang van 14 augustus aanstaande zal Soeterboek verantwoordelijk zijn voor het leiden en begeleiden van de artistieke en operationele activiteiten van het theater.

Daarnaast verheugt hij zich in te mogen zetten voor de op komst zijnde fusie met Kunst & Cultuur Brielle/ BREStheater. Om de doelstelling: ‘samen sterker en ondernemender’ de cultuursector in Voorne aan Zee kracht bij te zetten.

Léon Soeterboek heeft een succesvolle carrière in de culturele sector met de band De Juf in combinatie met een brede loopbaan in de zorgsector. Hij neemt daarnaast als oud wethouder van Nissewaard de nodige bestuurlijke ervaring met zich mee. Zijn passie voor podiumkunsten, zullen bijdragen aan het voortzetten en versterken van het culturele aanbod van Theater Twee Hondjes.

Het bestuur van Theater Twee Hondjes is verheugd met de komst van Léon Soeterboek en kijkt uit naar de samenwerking. Zij zijn er van overtuigd dat zijn ondernemerschap, leiderschap en bestuurlijke ervaring het theater verder zal versterken.

Als directeur zal Léon Soeterboek zich richten op het verder ontwikkelen van het theater en de samenwerking met het gepassioneerde team en haar vrijwilligers. Hij heeft ook de ambitie om het netwerk te versterken met lokale artiesten, gezelschappen, de bibliotheek, ondernemers en culturele instellingen om het culturele landschap in Hellevoetsluis eo verder te verrijken. Hij heeft veel vertrouwen in het potentieel van het theater en de samenwerking met BRESheater zodat het publiek kan gaan genieten van een gevarieerd programma met hoogwaardige voorstellingen en evenementen in de gemeente Voorne aan Zee.

Theater Twee Hondjes nodigt het publiek uit om met de nieuwe directeur kennis te maken tijdens de aankomende voorstellingen en evenementen. Voor meer informatie en het volledige programma en kaarten kunt u terecht op de website van Theater Twee Hondjes.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.