EvenementenHellevoetsluis

Team Birdbox wint bij Pubquiz Friends Hellevoetsluis

Advertentie

Iedere woensdagavond aan de Kerkstraat 4 in Hellevoetsluis wordt er een Pubquiz georganiseerd in samenwerking met IQuizzen. Onder leiding van presentatrice Loes spelen binnen de vestingmuren van Hellevoetsluis verschillende teams mee om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden.

Een variëteit aan vragen zorgt iedere keer weer voor leuke feitjes en weetjes. Hoewel de teams natuurlijk strijden voor de overwinning is het vooral een gezellige uitje met vrienden, collega’s of familie. Afgelopen editie won het team “Birdbox”. Nieuwe teams zijn van harte welkom om deel te nemen.

Naast de wekelijkse quiz op woensdagavond 20:00 uur wordt ook iedereen laatste zondag van de maand een Pubquiz georganiseerd om 15:00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@friends-hellevoetsluis.nl

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.