BrielleGemeenteHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornPolitiekRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Stembureauleden en tellers gezocht

Advertentie

Op woensdag 22 november 2023 worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. Bij deze verkiezing wordt er met papier en het rode potlood gestemd. Dit houdt in dat de stemmen handmatig worden geteld.

Voor deze verkiezing is de gemeente op zoek naar enthousiaste voorzitters, (reserve-) stembureauleden en tellers. Er staan nog enkele vacatures open.

Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Samen met de andere leden van het stembureau zorgt u ervoor dat de verkiezingen goed en zo veilig mogelijk verlopen. Medewerkers van een stembureau krijgen vooraf een gratis (digitale) training van de gemeente.

Op de website voorneaanzee.nl/verkiezingen-2023 leest u meer over de werkzaamheden, tijden en voorwaarden. Ook staat daar hoe u zich kunt aanmelden.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.