Gemeente

Startsein voor 83 nieuwe bomen 2e Slag

Advertentie

Rockanje – Donderdag 14 april plantte wethouder Henk de Graad de eerste nieuwe boom op het parkeerterrein aan de 2e Slag in Rockanje. Hiermee is het startschot gegeven voor de aanplant van 83 nieuwe bomen op het parkeerterrein.

De nieuwe bomen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar dragen ook bij aan een groene omgeving. Het terrein wordt flink opgeknapt met een nieuwe schelpenlaag en nieuwe bestrating. Ook worden nieuwe struiken geplant.

Op het parkeerterrein van de 1e Slag in Rockanje vinden óók diverse onderhoudswerkzaamheden plaats. Zo krijgen de verschillende borden langs de weg een opknapbeurt. Deze werkzaamheden zijn begin mei afgerond.

Recreatie is een belangrijke economische pijler in Westvoorne. Onze gemeente heeft een heerlijk strand en prachtige duingebieden. Je kunt hier goed wandelen en fietsen en er zijn uitstekende surf- en duikmogelijkheden. Het versterken van de toeristisch, recreatieve aantrekkingskracht van Westvoorne, met name buiten het hoogseizoen, is van belang voor het behoud en vergroten van de economische waarde van recreatie.

Wilt u meer weten over recreëren in Westvoorne? U leest erover op deze pagina.

Foto- en tekst: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.