GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Samenwerken aan NIX zonder ID!

Advertentie

In september staat de actieperiode NIXzonderID weer voor de deur! Van 11 t/m 30 september geven alle gemeenten, GGD’en en verkooplocaties van alcohol weer extra aandacht aan het belang van de ID vraag bij de verkoop van alcohol.

Ook in gemeente Voorne aan Zee doen we mee aan deze actieperiode. Vragen naar ID is namelijk de grondstof voor naleving. Uit het laatste landelijke nalevingsonderzoek blijkt dat dit nu nog maar in iets meer dan de helft van de gevallen gebeurt. 

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de actieperiode gaan getrainde mysteryshoppers van Bureau Objectief op pad binnen onze gemeente om medewerkers van supermarkten, sportkantines, horecagelegenheden, cafetaria’s en slijterijen te ondersteunen bij het verbeteren van de ID vraag. De mysteryshoppers laten ook een hulpmaterialenpakket achter met hierin posters en stickers die helpen bij het verbeteren van de ID vraag. 

Deze specifieke actie vindt dit jaar voor het eerst plaats. In totaal gaan er bijna 1.000 bezoeken plaatsvinden verspreid over zo’n 40 gemeenten door heel Nederland. Door deze actie willen we ook in onze gemeente bijdragen aan het verbeteren van de ID vraag. Door mee te doen aan deze actie zetten we een stap in de goede richting. Alleen door samen te werken zorgen we voor NIX zonder ID!

Voor meer informatie over deze actie: info@bureauobjectief.nl

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.