BrielleHellevoetsluis

Rotary Brielle zet vrijwilligers van Voedselbanken Hellevoetsluis en Brielle in het zonnetje

Advertentie

Onder de indruk van het vele werk dat de vrijwilligers van voedselbanken Hellevoetsluis en Brielle doen, besloot Rotary Brielle om deze vrijwilligers te verwennen met een BBQ.

Op 3 juni, een zonovergoten zaterdagavond, werden de vrijwilligers verwacht op de Pauwenstee van de familie de Pijper in Hellevoetsluis. Op deze unieke locatie werden zij verwelkomd door gastvrouw Els de Pijper.

Ca. 10 leden van Rotary Brielle stonden daar klaar om iedereen te verwennen met een heerlijke zeer goed verzorgde BBQ. Onder het genot van een drankje en heerlijke gerechten, overgoten met zon en discomuziek hebben ca. 70 vrijwilligers zich  tegoed gedaan.

Ook werd er kennisgemaakt met elkaar, want Voedselbank Hellevoetsluis en Voedselbank Brielle zijn voornemens om samen te gaan per 1 januari 2024. Zij gaan dan verder onder de naam Voedselbank Voorne aan Zee. Deze avond waren zij in de gelegenheid om elkaar te leren kennen.

Dankzij de leden van Rotary Brielle heeft iedereen een heerlijke avond  gehad die werd afgesloten met de komst van de ijsboer.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.