EvenementenHellevoetsluis

Rommelmarkt/bazaar op 30 september in- en rondom de Petrakerk in Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Op zaterdag 30 september 2023 zal er van 9:00 uur tot 15:00 uur in en rondom de Petrakerk de jaarlijkse bazaar/rommelmarkt gehouden worden.

De verkoop zal bestaan uit:
Boeken, Waterlooplein, huishoudelijke artikelen, elektra, heel klein meubilair, gereedschap, Dvd’s/Cd’s/Lp’s, speelgoed, schilderijen, nieuwgoed, oliebollen en uiteraard het bekende Rad van Avontuur.

De opbrengst van deze bazaar/rommelmarkt komt ten goede aan het onderhoud van de kerk. Men heeft vorig jaar nieuwe stoelen aangeschaft en geplaatst. Maar deze waren duurder dan begroot, zodat er met de opbrengst van deze bazaar/rommelmarkt de lening kan worden afgelost.

Tijdens de rommelmarkt worden oude en nieuwe spullen verkocht. Ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd door de verkoop van koffie, thee of limonade en zullen broodjes kroket en frikandel worden verkocht.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.