Algemeen

Belangrijk nieuws direct op uw telefoon ontvangen?; aanmelden is eenvoudig!

Advertentie

RegioVoorneaanZee.nl neemt vanaf nu ook deel aan chatdienst Telegram. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws uit Voorne aan Zee? Meld u dan aan bij onze Telegram-groep. U krijgt bij belangrijk nieuws direct een notificatie via Telegram.

Uiteraard is deze dienstverlening geheel kosteloos. Uw privacy blijft gewaarborgd. Geen enkele deelnemer kan leden/telefoonnummers inzien. Ons kanaal is alleen bedoelt om belangrijke nieuwsberichten te delen. Het is dan ook niet vergelijkbaar met een WhatsApp groep. Leden kunnen namelijk zelf niets in de Telegram-groep van RegioVoorneaanZee.nl plaatsen.

Ook bij vermissingen, gevonden (dieren) en andere belangrijke zaken zijn inwoners van de gemeente- en bezoekers van de website direct op de hoogte.

Lid worden van onze Telegram-groep? Klik dan op de onderstaande afbeelding;

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.