Algemeen

RegioRockanje.nl | Voor- en door Rockanjenaren!

Advertentie

Wat fijn dat je onze website (regelmatig) bezoekt. Via RegioRockanje.nl houden wij jou constant op de hoogte van al het laatste nieuws, evenementen, vacatures- en andere gebeurtenissen uit Rockanje- en omgeving. Deze website wordt onderhouden door enthousiaste vrijwilligers.

Ook jij kunt ons helpen om de website zo compleet mogelijk te maken door het insturen van; 

  • Een tip (Per e-mail of sociale media. Binnenkort ook telefonisch.)
  • Activiteiten/evenementen
  • Persberichten
  • Vacatures (voor bedrijven- en instellingen)
  • Als bedrijf een leuke actie voor inwoners en toeristen? Deel deze gerust met ons! 

Lijkt het jou leuk om ons te helpen met het schrijven van (nieuws)berichten, het bijhouden van de website- en/of fotoreportages te maken in je vrije tijd? Je bent van harte welkom! Mail in dat geval even naar: info@regiorockanje.nl of gebruik het formulier op onze contactpagina. Of wil jij je bijvoorbeeld alleen inzetten voor het plaatsen van vermist/gevonden meldingen? (o.a. huisdieren) Ook dan ben je welkom!

Niets missen van ons laatste nieuws? Je bent van harte welkom om de website regelmatig te bezoeken. Of like RegioRockanje op Facebook.

Reageren op nieuwsberichten- en profiteren van extra functionaliteiten op de website? Klik dan hier om een account aan te maken. (Bedrijven kunnen na het aanmaken van een account kosteloos vacatures toevoegen)

Wist je dat…
– Wij met RegioHellevoetsluis.nl het nieuws uit- en rondom Hellevoetsluis brengen?
– Wij met RegioBrielle.nl het nieuws uit- en rondom Brielle brengen?
– Wij geen commerciële partij zijn?

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.