RockanjeEvenementen

Programma Koningsdag Rockanje bekend

Advertentie

Rockanje – Koningsdag wordt dit jaar ook in Rockanje weer groots gevierd. Van Oranjemarkt tot livemuziek van coverband Crazy.

Ook is één van onze fotografen weer aanwezig om de dag vast te leggen. Misschien kom jij jezelf nadien wel op RegioVoorneaanZee.nl tegen!

Het Koningsdagprogramma ziet er als volgt uit:

10:00 uurStart Oranjemarkt
Gezellige Oranjemarkt aan de Willem de Waalstraat met onder andere oude spullen, antiek en brocante. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden! Reserveer nu alvast een marktkraam via: oranjemarktrockanje@gmail.com
10:15 uurAfmars fanfarekorps Ons Genoegen
Vanaf MFC De Merel trekt Ons Genoegen door het dorp richting woonzorgcentrum Stuifakkers.
10:45 uurAubade bij woonzorgcentrum Stuifakkers
Officieel startsein viering Koningsdag met het hijsen van de vlag en het spelen van het Wilhelmus. Gevolgd door optreden met leuke liedjes van Ons Genoegen. Afmars naar speelplein bij MFC De Merel.
11:00 uurAankomst Speelplein MFC De Merel met optreden van Ons Genoegen.
11:00 uurStart Kinderspelen
Leuke kinderactiviteiten met o.a. springkussens en knutselkramen. Neem ook dit jaar je fiets of step mee om te versieren. De mooiste exemplaren winnen een leuke prijs. Geniet op ons terras van muziek en ‘live’ optredens. Kinderen kunnen aan alle activiteiten meedoen met een polsbandje, die voor €2,- is te verkrijgen bij de bar.
13:30 uurKindermarkt aan de Willem de Waalstraat
Gezellige kleedjesmarkt waar kinderen tweedehands spullen kunnen verkopen. Kies zelf je plaats en meedoen is gratis.
14:30 uurGezellige muziekmiddag voor ouderen in woonzorgcentrum Stuifakkers
Muziekentertainer John Swaab speelt op verzoek van velen alweer voor de 8e keer vrolijke en swingende nummers. Met de mooiste muziek van vroeger. Zaal gaat open vanaf 14.00 uur en toegang is gratis. 
15:00 uurStart ‘live’ optreden van Coverband Crazy
Coverband Crazy is een super veelzijdige allround coverband met twee zangeressen en vier fantastische live muzikanten. Met liedjes vanaf de jaren 70 tot heden maken ze er één groot feest van. Wat denk je van Bruno Mars, Huey Lewis and de News, Dolly Dots en nog zoveel meer…
18:00 uurEinde van wat belooft weer een onvergetelijke dag te worden voor alle Rockanjenaren! En voor iedereen die bij ons op bezoek komt die dag!     

Kom jij Oranjevereniging Rockanje helpen?

Op donderdag 27 april 2023 willen we er een bijzondere Koningsdag van maken, omdat we ook 10 jaar Koningschap vieren. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons een paar uurtjes willen komen helpen. 

Wil jij ertoe doen en het verschil maken voor kinderen, ouderen of voor iedereen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij Elke Naudts via 06-38917610 en maak kennis met ons leuke en gezellige team!

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.