EvenementenRockanje

Programma koningsdag in Rockanje bekend

Advertentie

Rockanje – Koningsdag wordt dit jaar ook in Rockanje weer groots gevierd. Van Oranjemarkt tot livemuziek van Menzo Kortland. Ook zal er volgens traditie weer een kindermarkt plaatsvinden. Er is op zaterdag 27 april 2024 weer genoeg te beleven.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Het Koningsdagprogramma ziet er als volgt uit:

10:00 uurStart Oranjemarkt
Gezellige Oranjemarkt aan de Willem de Waalstraat met onder andere oude spullen, antiek en brocante. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden! Reserveer nu alvast een marktkraam via: oranjemarktrockanje@gmail.com
10:00 uurAfmars fanfarekorps Ons Genoegen
Vanaf MFC De Merel trekt Ons Genoegen door het dorp richting woonzorgcentrum Stuifakkers.
10:45 uurAubade bij woonzorgcentrum Stuifakkers
Officieel startsein viering Koningsdag met het hijsen van de vlag en het spelen van het Wilhelmus. Gevolgd door optreden met leuke liedjes van Ons Genoegen. Afmars naar speelplein bij MFC De Merel.
11:00 uurAankomst Speelplein MFC De Merel met optreden van Ons Genoegen.
11:00 uurStart Kinderspelen
Leuke kinderactiviteiten met o.a. springkussens en knutselkramen. Neem ook dit jaar je fiets of step mee om te versieren. De mooiste exemplaren winnen een leuke prijs. Geniet op ons terras van muziek en ‘live’ optredens. Kinderen kunnen aan alle activiteiten meedoen met een polsbandje, die voor €2,- is te verkrijgen bij de bar.
13:30 uurKindermarkt aan de Willem de Waalstraat
Gezellige kleedjesmarkt waar kinderen tweedehands spullen kunnen verkopen. Kies zelf je plaats en meedoen is gratis.
14:30 uurGezellige muziekmiddag voor ouderen in woonzorgcentrum Stuifakkers
Muziekentertainer John Swaab speelt op verzoek van velen alweer voor de 9e keer vrolijke en swingende nummers. Met de mooiste muziek van vroeger. Zaal gaat open vanaf 14.00 uur en toegang is gratis. 
15:00 uurStart ‘live’ optreden van Menzo Kortland
Deze sympathieke en vrolijke Brabander staat bekend om zijn energieke show en fantastische imitaties. In 2017 won hij met deze imitaties van bovengenoemde twee artiesten zelfs de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Wat denk je van de grootste partyhits van Guus Meeuwis, Gerard Joling, Frans Bauer, Tino Martin, Lee Towers en de Snollebollekes?! Maar ook De Toreador en Engelbewaarder, deze ultieme feest hits komen allemaal voorbij. 
18:00 uurEinde van wat belooft weer een onvergetelijke dag te worden voor alle Rockanjenaren! En voor iedereen die bij ons op bezoek komt die dag!     

Kom jij Oranjevereniging Rockanje helpen?

Van het helpen met opbouwen om 08.00 uur tot het begeleiden van de kinderen bij de knutselkramen, alle hulp is welkom. Uiteraard ontvang je van te voren alle informatie over wat de bedoeling is. En tijdens de dag zelf zal er voor lunch, drinken en wat lekkers worden gezorgd. Kortom, samen maken we er voor iedereen een superleuke dag van! Meld je nu aan en neem telefonisch contact op met Elke Naudts via: 06-389 176 10

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.