EvenementenRockanjeVoorne aan Zee

Première documentaire 120 jaar Ons Genoegen Rockanje

Advertentie

Rockanje – Het is een feestelijk jaar voor de jarige muziekvereniging uit Rockanje. Ons Genoegen blaast namelijk 120 kaarsjes uit. Als kroon op het jubileumjaar wordt er een documentaire uitgebracht over de muziekvereniging.

Al in 2023 zijn de opnames voor de documentaire gestart. In het Rockanjese filmbedrijf Capture Life, van Anne-Roos Radings, is een goede partner gevonden om de documentaire op een professionele manier te ontwikkelen. Er zijn verschillende interviews gehouden met leden en oud-leden voor bijzondere verhalen. Maar niet alleen dat, ook wordt er gekeken naar de toekomst van de vereniging en wat het op persoonlijk vlak heeft betekend voor leden.

‘Een muziekvereniging is meer dan alleen muziek maken. Het is een instituut dat gekoesterd moet worden. De fanfare is niet voor niets immaterieel erfgoed. 120 jaar aan verhalen en beelden van Ons Genoegen. Verhalen die we willen doorgeven aan de volgende generatie.’ Met trots presenteert het jubileumcomité op zaterdag 6 juli de documentaire 120 jaar Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ Rockanje – Een vereniging door goud omsloten.

Op zaterdag 6 juli is de officiële première in de Welkomkerk van Rockanje. Zaal open om 19:30 uur, start voorstelling om 20:00 uur. Er is vrije toegang (iedereen is dus welkom!), maar het aantal zitplaatsen is beperkt. De documentaire is daarnaast op 6 juli vanaf 20:00 uur voor iedereen te zien op het YouTube kanaal van Ons Genoegen. Net als bij een echte première is er een dresscode, Cocktail.

Kijk voor meer informatie op: www.onsgenoegenrockanje.nl

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.