Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Praat mee over evenementen in Voorne aan Zee

Advertentie

In Voorne aan Zee worden verschillende evenementen georganiseerd. De gemeente wil graag van jou weten wat je vindt van de evenementen in onze gemeente. Wat voor soort evenementen vind je leuk of mis je bepaalde evenementen? En vooral als je bij een evenementen locatie woont, wat merk je van evenementen bij jou de buurt?

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

De gemeente Voorne aan Zee nodigt je uit om mee te praten over evenementen in onze gemeente op dinsdag 23 januari 2024 van 20.00 tot 22.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kun je je ervaringen, mening over en visie op evenementen laten horen. Jouw inbreng gebruiken we voor ons nieuwe evenementenbeleid.

De bijeenkomst voor inwoners vindt plaats op 23 januari 2024 van 20.00 tot 22.00 uur in het Droogdok, Dokweg 5 in Hellevoetsluis.

Meld je aan voor de bijeenkomst via www.voorneaanzee.nl/inwonersbijeenkomst-evenementen.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.