112/MisdaadBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Politie zoekt getuigen vanwege inbraak in Rockanje

Advertentie

Rockanje – De politie is opzoek naar getuigen vanwege een inbraak in Rockanje. De inbraak is gepleegd op donderdag 30 november 2023 tussen 01:00 uur en 02:30 uur aan de Ommeloop te Rockanje.

Signalement: persoon 1:

  • capuchon, petje eronder, lichte witte winterjas, lichte trainingsbroek, nike schoenen

Signalement persoon 2:

  • Gezet postuur, bivak muts op, capuchon op, een jas met een lichtere kleur op de arm dan op de buik, een trainingsbroek met op de rechterbeen een streep van de heup naar de knie.

Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Heeft u of één van uw huisgenoten een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.