Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
112/MisdaadNissewaardSpijkenisse

Politie houdt drie verdachten aan na schietincident | Lenteakker Spijkenisse

Advertentie

Spijkenisse – Dinsdagmiddag 21 mei heeft de politie drie verdachten aangehouden in hun woning na een schietincident die op zaterdag 19 mei plaatsvond aan de Lenteakker in Spijkenisse. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond, de verdachten sloegen op de vlucht. De politie stelde meteen een onderzoek in waarbij er meerdere getuigen werden gesproken en camerabeelden werden uitgekeken.

Aanhoudingen

Door het grondige onderzoek konden er al snel drie verdachten worden opgespoord. Zij zijn aangehouden in hun woningen. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Spijkenisse en twee 16-jarige jongens uit Hoogvliet. Desalniettemin is de politie op zoek naar meer getuigen die meer weten over het incident. Meerdere aanhoudingen worden namelijk niet uitgesloten. Heeft u informatie dat het onderzoek verder kan helpen? Geef het dan door via 0900-8844.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.