GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Pleegouders Voorne aan Zee bedankt voor hun inzet

Advertentie

Van 1 tot en met 8 november is het de week van de pleegzorg. De gemeente Voorne aan Zee staat in deze week stil bij de inzet van al haar pleegouders en zet hen graag in het zonnetje. Op vrijdag 3 november werd daarvoor in paviljoen de Duinrand in Oostvoorne een bijeenkomst georganiseerd voor pleegouders met hun gezinnen.

Wethouder Aart-Jan Spoon was daarbij aanwezig en heeft alle pleegouders bedankt voor hun inzet en hulp voor hun pleegkinderen.

Door hun inzet kunnen de kinderen opgroeien in een huiselijke omgeving, die zoveel als mogelijk als thuis voelt. En je als kind thuis voelen is zo belangrijk, dat maakt het verschil en dat neem je de rest van je leven met je mee.

Wethouder Aart Jan Spoon

Voor de kinderen werd een leuke activiteit georganiseerd door stichting Push en bij vertrek werd een attentie uitgedeeld. Pleegouders die niet aanwezig konden zijn, ontvangen hun attentie op een later moment.

Via deze weg wil de gemeente Voorne aan Zee nogmaals waardering uitspreken voor alles wat onze pleegouders betekenen voor hun pleegkinderen.

Pleegouder worden?

Wilt u meer weten over pleegzorg of pleegouder worden? Kijk voor meer informatie op www.pleegzorg.nl en ontdek of pleegzorg iets voor u is.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.