AlgemeenBrielleGemeenteHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Petitie; losloopgebieden voor honden zonder dat ze de straat op kunnen rennen

Advertentie

De hond van Raymonde Douma is drie jaar oud, vol energie en dol op spelen met andere honden. Achter haar huis is een losloopgebied, maar ze kan haar hond daar niet loslaten omdat ze vanaf het losloopgebied zo de straat op kan rennen.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Er zijn al honden zo dood gereden – een nachtmerrie voor zowel de hond, zijn baasje als de automobilist die dit overkomt. Raymonde wil dit risico dan ook niet nemen.

Honden hebben het nodig om iedere dag hun energie kwijt te kunnen door te rennen en spelen met andere honden. Dit moet dan wel op een veilige manier gebeuren. In Voorne aan Zee zijn er wel hondenlosloopgebieden, maar ze grenzen aan wegen waardoor veel hondenbezitters hun huisdieren niet durven los te laten.

Met deze petitie wil ze de gemeente aantonen dat er behoefte is aan omheinde losloopgebieden waar onze geliefde viervoeters veilig kunnen spelen zonder risico’s van verkeer of andere gevaren.

Het is tijd dat we actie ondernemen voor onze trouwe vrienden en hen de ruimte geven die ze verdienen.

Aldus Raymonde

Teken deze petitie om steun te betuigen voor het realiseren van omheinde speelterreinen in elke plaats van Voorne aan Zee!

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.