112/MisdaadHellevoetsluisVoorne aan Zee

Overleden persoon is 59-jarige vrouw uit Brielle en kwam door misdrijf om het leven | Ravensehout Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Uit het onderzoek blijkt dat de 59-jarige vrouw uit Brielle door een misdrijf om het leven is gekomen. De verdachte zit nog vast en wordt vandaag getoetst door de rechter-commissaris. Donderdagmiddag troffen agenten een overleden persoon aan bij de Parallelweg in het park van Ravensehout. Snel waren er meerdere eenheden bij het incident.

De politie is meteen, samen met de Forensische Opsporing, een onderzoek gestart. Tegelijkertijd kwam er informatie dat er mogelijk iemand was weggelopen vanaf de plek waar het slachtoffer is gevonden. De politie zette meteen een zoektocht op touw, ook met de helikopter. In de omgeving is even later een 20-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden, zijn rol wordt onderzocht.

Heeft u informatie?

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de persoon is in volle gang. Wat heeft zich daar precies afgespeeld? Ook onderzoekt de politie de rol van de aangehouden verdachte.

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor de politie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.