Voorne aan ZeeBrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Ook in 2024 zonnebrandpalen in Voorne aan Zee

Advertentie

Voorne aan Zee – Tijdens de commissie samenleving van 26 maart 2024 werd aangegeven dat ook in 2024 zonnebrandpalen in Voorne aan Zee gefinancierd kunnen worden. De VVD heeft hier in het verleden een motie over ingediend. Dit heeft geleid heeft tot het plaatsen van diverse zonnebrandpalen binnen de gemeente Voorne aan Zee.

Echter was er nog geen duidelijkheid over de voortzetting van dit project in verband met de benodigde financiële middelen.

Goed om te horen dat ook in 2024 geld gevonden is om de zonnebrandpalen in Voorne aan Zee te bekostigen. Voorkomen is beter dan genezen. Het laagdrempelig beschikbaar stellen van zonnebrandcrème helpt bij het voorkomen van verbranden, wat weer op langere termijn kan leiden tot huidkanker.

Aldus VVD-er Kirsten Muller

De VVD is blij dat het project zonnebrandpalen voortgezet kan worden en dat dit op een verantwoorde manier gefinancierd wordt

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.