GemeenteHellevoetsluis

Ontwerp bestemmingsplan Boomgaard Hellevoetsluis fase 1 ter inzage 

Advertentie

Het college van B&W heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan voor fase 1 van woningbouwproject Boomgaard in Hellevoetsluis. Het plan ligt ten noordwesten van de Rijksstraatweg, achter de Parnassialaan.

In de eerste fase van het project worden 360 woningen gebouwd. In het ontwerp bestemmingsplan staan de regels die gelden voor het bouwplan, bijvoorbeeld over wat en hoe hoog er gebouwd mag worden en wat er wel en niet toegestaan is. Ook aspecten die te maken hebben met natuur, verkeer en parkeren staan vermeld in het ontwerp bestemmingsplan.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt zes weken ter inzage, van 30 november 2023 tot en met 11 januari 2024. Het plan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek bij plannaam op De Boomgaard) of in het gemeentehuis, bij het Klantcontactcentrum. Tijdens deze periode is het mogelijk schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Dat houdt in dat u uw vragen, opmerkingen en mening over het plan kunt doorgeven.

Meer informatie over Boomgaard leest u op www.voorneaanzee.nl/boomgaard

Meer informatie over het indienen van zienswijzen leest u op officiële bekendmakingen

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.