Gemeente

Ondernemers Voorne aan Zee krijgen uitleg over zakendoen met de overheid

Advertentie

Op donderdag 2 februari 2023 vond in Cultureel Centrum de Man een ondernemersbijeenkomst plaats met als thema ‘Zakendoen met de overheid’. De gemeente Voorne aan Zee organiseerde deze bijeenkomst. Ondernemers kregen uitleg over hoe de gemeente moet aanbesteden, en tips over hoe zij zelf succesvol kunnen zijn in een aanbesteding. “We willen natuurlijk dat ondernemers uit onze gemeente ook kansen hebben op een opdracht”, aldus wethouder Aart Jan Spoon.   

Zestig ondernemers

Ruim zestig ondernemers namen deel aan deze informatieve bijeenkomst. Wethouder Aart Jan Spoon heette hen welkom. Hij benadrukte tijdens de aftrap van de bijeenkomst het belang van een goede samenwerking tussen ondernemers en de gemeente. “Belangrijk is dat de ondernemers uit onze gemeente weten hoe de overheid inkoopt en dat ze kansen hebben op een mooie opdracht. Of dat nu in onze eigen gemeente is of daarbuiten. We willen dat onze ondernemers succesvol zijn. Om in aanmerking te komen voor opdrachten, moeten ze ook de beste aanbiedingen kunnen doen. En daar kan deze bijeenkomst bij helpen.”

Het inhoudelijke programma van de bijeenkomst werd verzorgd door het inkoopteam van de gemeente Voorne aan Zee. Zij legden uit waarom de overheid moet aanbesteden en hoe dit werkt in de praktijk. Ook werden tips gegeven hoe je succesvol kunt worden in aanbesteden. Na afloop werd tijdens de netwerkborrel nog nagepraat over het onderwerp en bleek dat de bijeenkomst veel stof tot nadenken had gegeven.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.