AlgemeenBrielle

Onderhoud aan carillon Sint-Catharijnekerk in Brielle

Advertentie

Brielle – Afgelopen 8 januari zijn er onderhoudswerkzaamheden gestart aan het carillon van de Sint-Catharijnekerk in Brielle. In verband met de onderhoudswerkzaamheden vinden er de komende negen tot tien weken geen bespelingen plaats en ook de melodieën op ieder kwartier zijn dan niet te horen.

De firma Eijsbouts uit Asten gaat de komende periode diverse tuimelassen vervangen. Ook de bedrading tussen de toetsen en het klavier van het carillon worden vernieuwd. Door deze werkzaamheden wordt de bespeelbaarheid van het carillon verder verbeterd en is de beiaard straks weer in topconditie. De werkzaamheden worden naar verwachting medio maart afgerond.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.