Gemeente

Nieuwjaarsnacht rustig verlopen in nieuwe gemeente Voorne aan Zee

Advertentie

De nieuwjaarsnacht is over het algemeen rustig verlopen in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Wel werd er veel vuurwerk afgestoken.

De brandweer in Hellevoetsuis, Brielle en Rockanje is een aantal keer uitgerukt voor kleine brandjes. Het aantal vernielingen lijkt ook erg mee te vallen, maar vandaag vindt er nog een schouw plaats van de buitenruimte. Wel waren er wat incidenten met carbidschieten en geluidsoverlast.

Waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel: “Ik kijk tevreden terug op afgelopen nacht. Er waren wat kleine incidenten, maar over het algemeen is het heel rustig gebleven. Ik ben trots op onze handhavers en hulpverleners, mede dankzij hen is deze oud- en nieuwviering zo goed verlopen. Dit was een mooie start voor onze nieuwe gemeente”.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.