Gemeente

Nieuwe informatieborden geplaatst in Rockanje, Oostvoorne en Tinte

Advertentie

In de kernen van Rockanje, Oostvoorne en Tinte zijn nieuwe borden geplaatst met informatie voor bezoekers van onze mooie gemeente. Op de borden staan meerdere wandelroutes in verschillende thema’s: heerlijk wandelen richting strand of duinen, winkelen of een hapje en drankje nuttigen, maar ook een route langs onze prachtige historische monumenten en de nieuwe land- en tuinbouwroute met de fiets door het polderlandschap in Tinte. Het is heerlijk vertoeven in onze dorpen, die ieder hun eigen karakter en bezienswaardigheden hebben. Zo nodigen we de bezoekers ook uit om ook eens een kijkje te nemen in de andere buurdorpen.

QR-codes voor onderweg

Op alle drie de borden staan QR-codes waarmee u de route ook onderweg op uw telefoon nog eens kunt bekijken. Ook vindt u er een QR-code om de lokale evenementen te bekijken. Dit aanbod wordt geactualiseerd door Marketing OP Voorne-Putten. Burgemeester Peter de Jong: “De nieuwe informatieborden zijn een aanwinst in de drie kernen. Het was vanuit de lokale evenementenorganisatoren een wens om evenementen in Westvoorne beter op de kaart te zetten. Dit is dan ook opgenomen als actiepunt in ons evenementenbeleid. Met deze borden zorgen we er niet alleen voor dat de mooie plekjes van onze dorpen worden belicht, maar ook dat de evenementen goed vindbaar zijn voor inwoners én bezoekers.” 

Bron: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.